Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen: +32 236 48965 contact@fleetcorcards.be
Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen:
België

Ladekarte

Geautoriseerde distributeur van de euroShell сard
EENVOUDIG LADEN

laadkaart voor uw wagenpark

Toegang tot meer dan 300.000 laadstations in Europa
Perfect voor gecombineerde wagenparken, één factuur voor laden en brandstof
Online inzicht op alle transacties via het online portaal van FLEETCOR
Laat ons spanning zetten op uw wagenpark
Met de oplaadoplossing van Travelcard hebben wij ons portfolio uitgebreid met een vooruitstrevend product om wagenparken efficiënt te beheren voor elk bedrijf. Bij bestelling ontvangt u een laadkaart in de vorm van een sleutelhanger die u kunt gebruiken bij laadpalen van elke type.

Deze laadkaart geeft u toegang tot een uitgebreid oplaadnetwerk waarmee u en uw medewerkers gemakkelijk kunnen laden.
Dankzij de oplaadkaart in de vorm van een sleutelhanger, heeft u deze altijd bij de hand. U kunt elke oplaadtransactie bekijken aan het einde van de factuurperiode.

DE VOORDELEN | RIJDEN VOOR SLIMME ONDERNEMERS

Zet uw wagenpark onder stroom met onze Travelcard laadkaart en de onverslaanbare voordelen die niet alleen voor de elektrische voertuigen binnen uw wagenpark zijn:

Het laadproces

Afhankelijk van de exploitant van het laadstation en uw elektrisch voertuig type, zijn niet alleen het laadproces maar tevens de laadkosten verschillend. Of uw wagenpark beschikt over een Nissan Leaf, een Tesla model, een BMW I3 of de Renault Zoe – er is geen standaard laadproces. Om u toch enige richtlijnen te geven, hebben wij een aantal aandachtspunten opgesteld:
1. App
Gebruik de app om eenvoudig de voor u geschikte laadpunten in de buurt te vinden
2. Verbinden
Koppel uw voertuig aan de laadpaal
3. Identificatie
Identificeer uzelf doormiddel van de FLEETCOR laadkaart
4. Laden
Uw elektrisch voertuig word automatisch opgeladen
5. Verbinding verbreken
Verbreek de verbinding tussen uw voertuig en de laadpaal
6. Rijden
Rij nu weg en geniet van een geheel nieuwe rijervaring
Volg altijd de instructies van het laadstation. Hier word altijd in detail aangeduid hoe u de laadpaal bedient en andere belangrijke aandachtspunten.

Laadkosten met toegang tot meer dan 215.000 laadpunten

Voor het opladen van uw voertuig gelden verschillende energietarieven. Deze verschillen per aanbieder. Wanneer u kiest voor de Travelcard laadkaart, betaalt u € 3,95 per pas per maand waarmee u toegang krijgt tot meer dan 215.000 laadpunten in Europa. Daarnaast krijgt u een compleet overzicht, niet alleen via het online portaal maar ook via de facturen voor uw belastingadviseur.
U kunt eenvoudig laden zoveel als nodig is en u ontvangt een gedetailleerde factuur aan het eind van uw facturatieperiode met inzicht op alle transactiedetails. Voor elke individuele transactie of laadsessie worden 2% transactie kosten berekend.

De laadpartner, wie is Travelcard?

Travelcard Nederland B.V. is een dochteronderneming van FLEETCOR Europe Ltd. Travelcard bestaat al meer dan 30 jaar en staat voor betrouwbaarheid en innovatie. Als specialist voor mobiliteitsoplossingen is Travelcard altijd op zoek naar manieren om haar producten te verbeteren en portfolio uit te breiden.

Travelcard combineert passie, competentie, betrokkenheid en respect voor innovatie. Het hoofdkantoor van Travelcard B.V. bevindt zich in Almere. Met ongeveer 30 medewerkers lijkt Travelcard klein. Maar Travelcard is een leider op het gebied van wagenparkoplossingen, zowel voor brandstof als voor laden. Travelcard is een van de eerste bedrijven die een universele betalingsoplossing voor elektrische voertuigen.

Laadkaart voor uw bedrijf bestellen

Heeft u een laadoplossing voor uw wagenpark nodig? Wij hebben de juiste oplossing.

Bent u al FLEETCOR-klant en wenst u laadkaarten toe te voegen aan uw Shell Cards? Klik dan op deze knop.

Voor nieuwe klanten

Bent u nog geen FLEETCOR-klant en wenst u graag een mobiliteitssoplossing te bestellen? Geen probleem, vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op met een passend aanbod:

Welke oplossing wenst u?
Wagenpark
Contactpersoon
Contactgegevens