Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen: +32 236 48965 contact@fleetcorcards.be
Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen:
België

CO2 compenseren via de tankkaart van FLEETCOR Belgium BV

In samenwerking met GreenPrint presenteert FLEETCOR het “Clean Advantage Programma”.

Dit programma berekent de CO2-uitstoot van uw wagenpark en compenseert tot 100% van uw uitstoot door middel van het investeren in projecten die CO2 uit de atmosfeer halen.

 

Om deze milieubesparende tool te gebruiken hoeft u enkel de FLEETCOR tankkaart te gebruiken. Vanaf 1 juli 2017 gaat het Clean Advantage Programma van start en heeft u de mogelijkheid bij te dragen aan een schoner milieu. De bijdrage wordt geïnvesteerd in gecertificeerde klimaatbeschermingsprojecten die de CO2-uitstoot in de atmosfeer compenseren of verwijderen.

 

Als lid van het Clean Advantage Programma heeft u recht om het logo, de beschrijving van het programma en de reclame materialen te gebruiken op uw website en uw voertuigen. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.cleanadvantage.eu/nl/zo-werkt-het/. Indien u dat wenst, kunt u via deze website jaarlijks een e-certificaat opvragen waarin staat hoeveel ton CO2 u heeft gecompenseerd.

 

Momenteel investeert het Clean Advantage Programma in vele projecten die niet alleen de CO2-uitstoot compenseren maar ook leefgebieden voor wilde dieren creëert, stortplaatsen schoonmaakt en meewerkt aan het ontwikkelen van lokale parken en recreatiegebieden. Elke nieuwe boom die wordt geplant verwijderd tot 250 kilo CO2 in zijn totale levensduur.

 

Door mee te doen profiteert u van:

 

• Een milieubewuste houding

• Een betere reputatie

• Een verhoging van goodwill door middel van promotie naar uw klanten toe

• Een actieve verantwoordelijkheid naar het milieu toe

 

Samen kunnen wij werken aan een beter milieu om zo een duurzamere en gezondere toekomst te verzekeren.

Mocht u nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via 02 8083071 of via klantendienst@fleetcorcards.be

 

 

Het maakt niet uit vanaf waar - wij blijven u steunen!

Wij blijven samenwerken. FLEETCOR is er voor u! Onze diensten zijn volledig beschikbaar en wij blijven u steunen.

Het Clean Advantage™ programma - De eerste stap in de juiste richting is gedaan.

Wij danken onze klanten, want met hun hulp zijn wij erin geslaagd 800.000 ton CO2-emissies te compenseren. Het Clean Advantage™ programma werd in het leven geroepen om bij te dragen tot de vermindering van CO2-emissies door innovatie. Dit wordt enerzijds bereikt door nieuwe bomen te planten en anderzijds door alternatieve energieën te produceren.

CO2 compenseren via de tankkaart van FLEETCOR Belgium BV

In samenwerking met GreenPrint presenteert FLEETCOR het “Clean Advantage Programma”. Dit programma berekent de CO2-uitstoot van uw wagenpark en compenseert tot 100% van uw uitstoot door middel van het investeren in projecten die CO2 uit de atmosfeer halen.

De mobiele Smart Navigator App van FLEETCOR voor App Store en Google Play

Het doet ons deugd dat we u de vernieuwde versie van de Smart Navigator Tankstationzoeker App mogen presenteren! Door het verbeterde gebruiksgemak is de app nu nog beter geschikt voor dagelijks gebruik.