Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen:
België

De mobiele Smart Navigator App van FLEETCOR voor App Store en Google Play

Het doet ons deugd dat we u de vernieuwde versie van de Smart Navigator Tankstationzoeker App mogen presenteren! Door het verbeterde gebruiksgemak is de app nu nog beter geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Installeer de nieuwe app eenvoudig op uw telefoon en maak direct gebruik van alle voordelen die de nieuwe versie van de Smart Navigator App van FLEETCOR biedt. Om maar enkele handige functies en verbeteringen te noemen:

 

  • De App is nu in meer talen beschikbaar, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans, Pools, Hongaars, Tsjechisch, Slowaaks en Italiaans.
  • Voor de volgende landen zijn nieuwe tankstations toegevoegd: Nederland, Duitsland, Frankrijk, Polen, Oostenrijk, Hongarije, Zwitserland, België, Luxemburg, Slowakije, Tsjechië.
  • De nieuwe mogelijkheid om het tankstation van uw voorkeur aan uw favorieten toe te voegen. Zo heeft u uw tankstations in een mum van tijd gevonden.
  • U kunt nu files vermijden en routes plannen met de optie ‘gemakkelijkste route’. Laat uw route uitstippelen, vermijd files en bespaar op brandstofkosten.
  • Dankzij de nieuwe functie “Route naar het dichtstbijzijnde tankstation” heeft u altijd genoeg brandstof.
  • Er zijn diverse filters toegevoegd voor service, geaccepteerde kaarten en passen enz. Zo weet u altijd welke faciliteiten u kunt verwachten. Dat is bijvoorbeeld handig als u snel een toilet wilt vinden of als uw auto dringend een onderhoudsbeurt nodig heeft.
  • Daarnaast ziet de app er prachtig uit. De fraaie vormgeving draagt ook bij aan het gebruiksgemak.

 

Met de ‘Smart Navigator’ App hebben gebruikers toegang tot een groot internationaal netwerk van tankstations die de Shell-tankkaart accepteren, en die bovendien extra service bieden. Dankzij dit soort oplossingen kunnen mensen en bedrijven hun uitgaven registreren, bijhouden en beheersen.

 

Goede reis!

 

FLEETCOR ® voltooit acquisitie en investering in Europese EV-activa

Volgens FLEETCOR toont de acquisitie inzet voor de ontwikkeling van wereldklasse EV-oplossingen voor commerciële wagenparkklanten.

Hoe komt uw wagenpark de winter door?

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en langzaam maar zeker staat de winter voor de deur

Rijdt uw bedrijf binnenkort ook elektrisch?

FLEETCOR ondersteunt de overgang van traditionele brandstoffen naar elektrische voertuigen met de beste betaaloptie – de Travelcard laadkaart!

Het maakt niet uit vanaf waar - wij blijven u steunen!

Wij blijven samenwerken. FLEETCOR is er voor u! Onze diensten zijn volledig beschikbaar en wij blijven u steunen.

CO2 compenseren via de tankkaart van FLEETCOR Belgium BV

In samenwerking met GreenPrint presenteert FLEETCOR het “Clean Advantage Programma”. Dit programma berekent de CO2-uitstoot van uw wagenpark en compenseert tot 100% van uw uitstoot door middel van het investeren in projecten die CO2 uit de atmosfeer halen.

De mobiele Smart Navigator App van FLEETCOR voor App Store en Google Play

Het doet ons deugd dat we u de vernieuwde versie van de Smart Navigator Tankstationzoeker App mogen presenteren! Door het verbeterde gebruiksgemak is de app nu nog beter geschikt voor dagelijks gebruik.