Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen:
België

KLANT WORDEN

Altijd het juiste aanbod - met uw Shell Card van FLEETCOR

Geautoriseerde distributeur van de euroShell сard

meer dan 5 kaarten
 • Beheert u een klein tot middelgroot wagenpark en heeft u minder dan vijf tankkaarten nodig?
 • Gebruik ons online formulier voor nieuwe klanten.
 • De interactieve aanvraagprocedure leidt u door het bestelproces in slechts tien minuten en voorziet u bij elke stap van benodigde informatie.
van 1 tot 5 kaarten
 • Beheert u een groot wagenpark en heeft u meer dan vijf kaarten nodig?
 • Contacteer ons via email op contact@fleetcorcards.be
 • Of maak gebruik van onze hotline voor nieuwe klanten op
  +32 (0)2 3648965

 

Voor u begint…

Om uw Shell Card van FLEETCOR snel en gemakkelijk aan te vragen, heeft u de volgende gegevens nodig:

 • Het btw-nummer van uw bedrijf: Om u te kunnen voorzien van een passend krediet voor uw Shell Card, dienen wij uw bedrijf te identificeren op basis van uw btw-nummer.
  LET OP: Onze diensten zijn uitsluitend gericht op bedrijven die in België geregistreerd zijn.
 • Geschat totaal maandelijks brandstofverbruik: Om uw kredietlimiet zo nauwkeurig mogelijk in te schatten, heeft u gegevens nodig over het geschatte totale maandelijkse brandstofverbruik van alle voertuigen in uw wagenpark. Deze waarde moet minimaal 75 liter en maximaal 60.000 liter bedragen.
 • Namen van chauffeurs of kentekens: Alle Shell Cards van FLEETCOR worden persoonlijk toegewezen om misbruik te voorkomen. U kunt dit doen via het kenteken van het betreffende voertuig of via de naam van de chauffeur. Zorg ervoor dat u deze gegevens bij de hand hebt.
 • Betalingsgegevens: U kunt gemakkelijk en handig de rekeningen van uw Shell Card van FLEETCOR automatisch laten incasseren. Dit bespaart u tijd en is administratief gezien de meest eenvoudige betalingswijze. Als een alternatieve betaalmethode bieden we handmatige overschrijving aan. Voor beide procedures hebben we een geldig bankrekeningnummer nodig.

In vier eenvoudige stappen naar uw Shell Card:

 • Stap 1 - Kredietcheck: Met de Shell Card van FLEETCOR kunt u eenvoudig op krediet tanken. De kredietlimiet wordt voor uw bedrijf individueel vastgesteld. Om u een krediet te kunnen aanbieden, hebben wij gegevens nodig om uw bedrijf te identificeren (contactgegevens, btw-nummer, etc.) en daarbij hebben wij uw geschatte maandelijkse brandstofverbruik nodig.
 • Stap 2 - Kaartinstellingen: Kies hoeveel tankpassen u wilt bestellen voor uw wagenpark. U kunt vervolgens voor iedere pas individueel de gewenste aankoopcategorie en netwerkdekking instellen, daarbij kunt u de kaart personaliseren via de naam van de chauffeur of het kenteken.
 • Stap 3 - Aanvullende diensten: Op aanvraag kunt u aanvullende diensten boeken voor uw Shell Card van FLEETCOR, voor een kleine toeslag kunt u zich bijvoorbeeld aanmelden voor actieve klimaatbescherming door middel van CO2 compensatie.
 • Stap 4 - Betalingsgegevens: In deze stap vindt u de formulieren om uw betalingsgegevens in te dienen, alsmede nadere informatie over het SEPA mandaat.

Na het indienen van de online bestelling ontvangt u het gewenste aantal Shell Cards en de bijbehorende pincodes per post op het aangegeven adres. De kaarten zijn meteen klaar voor gebruik na ontvangst, de activatie vindt automatisch plaats bij het eerste gebruik.


VOORDELEN VAN DE FLEETCOR TANKKAART

1. Er zijn geen kosten verbonden aan de aanvraag van een tankkaart
2. Besparing van tijd en geld
3. Gemakkelijk tanken – meer dan 26.000 tankstations in Europa
4. Behulpzame klantendienst
5. Beheer uw tankkaart 24/7 onlineMEER OVER DE SHELL CARD