Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen:
België

Tankkaart voor KMO's en zelfstandigen

De tankkaart van Shell maakt uw administratie gemakkelijk. Kies ook voor de betrouwbaarheid van Shell. Geschikt voor België en Europa.

Geautoriseerde distributeur van de euroShell сard

shellkarteHeeft u voertuigen in uw onderneming? Denk dan eens aan een tankkaart van Shell. Met de Shell tankkaart kunt u gemakkelijk uw brandstof afrekenen en achteraf via een factuur betalen. Dit heeft als voordeel dat er nooit meer tankbonnen bewaard hoeven te worden voor de administratie. Zo gaat er nooit meer een tankbon verloren en kunt u gegarandeerd de btw terug vorderen. De betaalde belasting over brandstof is al vaak enkele honderden euro’s per jaar!


Veiligheid en controle

Tankkarten für FirmenEr zijn nog meer voordelen, u kunt zelf kiezen wat de mogelijkheden zijn van uw tankkaarten. Bijvoorbeeld of deze alleen in België of ook in Europa gebruikt mogen worden. Ook kunt u aangeven welke producten er afgerekend mogen worden. Zo houdt u de maximale controle, ook wanneer u de pas meegeeft aan uw medewerkers. Bovendien is elke pas beveiligd met een PIN-code.

TANKKAART AANVRAGEN


Besparen op brandstofkosten

Tankkarten für FirmenU krijgt een vaste korting van 2 cent per liter diesel of benzine. En met meer dan 420 Shell tankstations in België en meer dan 26.000 tankstations in Europa is er altijd een tankstation in de buurt. U hoeft dus nooit om te rijden om te tanken.

TANKKAART AANVRAGEN


Shell tankkaart aanvragen

Tankkarten für FirmenHet aanvragen van onze tankkaart voor KMO's en zelfstandigen is erg gemakkelijk. Vul ons aanvraagformulier in om direct een zakelijke tankkaart aan te vragen.

TANKKAART AANVRAGENVOORDELEN VAN DE FLEETCOR TANKKAART

1. Er zijn geen kosten verbonden aan de aanvraag van een tankkaart
2. Besparing van tijd en geld
3. Gemakkelijk tanken – meer dan 26.000 tankstations in Europa
4. Behulpzame klantendienst
5. Beheer uw tankkaart 24/7 onlineMEER OVER DE SHELL CARD