Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen:
België

Alles over laden

Geautoriseerde distributeur van de euroShell сard
ALLES OVER LADEN

Wat elke bestuurder moet weten

Wij beantwoorden de belangrijkste vragen over opladen, elektrische auto's, bereik en netwerk.

Het laad-netwerk

In tegenstelling tot de (verouderde) mening dat de infrastructuur van het laadnetwerk nog niet voldoende is ontwikkeld en dat elektrische auto's slechts een kort bereik hebben waarmee chauffeurs maximaal ritten in de stad kunnen maken – is het laadnetwerk in België al goed ontwikkeld. Dit komt omdat verschillende aanbieders een geavanceerd netwerk hebben gecreëerd die zorgeloos elektrisch rijden garandeert.

Alle oplaadstations kunt u eenvoudig opzoeken in onze app.

DE OPLAADSTATIONS


Welke oplaadstations zijn beschikbaar? Wat is het verschil tussen een snel-oplaad- en een normaal oplaadstation. Wij beantwoorden deze vragen hieronder om u een gedetailleerd inzicht te geven.


Snel opladen

De oplaadtijd van uw voertuig is afhankelijk van het model en het laadstation zelf. Bestuurders die zo snel mogelijk weer de weg op willen kunnen kiezen voor snel-laadstations in de buurt. Laadstations met een vermogen vanaf 50 kW behoren tot het snel-laadnetwerk. De laadtijd varieert echter als nog van verschillende type elektrische voertuigen. Via onze app kunt u het meest geschikte laadstation voor uw voertuigen opzoeken.


Hardware

Als bedrijf heeft u verschillende mogelijkheden om laadpunten, of zogenaamde hardware, te bieden aan uw werknemers die elektrische voertuigen besturen. Daarom tonen wij u de oplossingen voor de individuele leefgebieden van uw medewerkers:


KANTOOR LADEN

Biedt uw werknemers oplaadpunten aan direct bij de werkplek. Dit geeft uw werknemers de mogelijkheid elektrische voertuigen op te laden tijdens werkuren om kost- en tijdefficiënt te werken.

THUIS LADEN

Bij de aanschaf van een elektrisch wagenpark moet niet alleen de mogelijkheid om te laden bij de werkplek worden overwogen, maar ook een oplossing voor thuisgebruik om een uitgebreid netwerk te dekken.

ONDERWEG

Voor alle ritten buiten de werkplek of uw eigen voordeur raden wij de Travelcard oplaadkaart aan. Uw bedrijf profiteert van de vele voordelen zoals controle en overzicht en elke werknemer heeft toegang tot meer dan 215.000 openbare laadstations.

Hebben wij uw interesse in geschikte hardware gewekt als aanvulling op de Travelcard laadkaart? Dan zult u blij zijn te horen dat wij momenteel bezig zijn ons portfolio in dit opzicht uit te breiden. Vanaf volgend jaar kunnen wij u niet alleen hardware aanbieden, maar ook aanvullende producten zoals Sitecheck, dat helemaal draait om E-mobiliteit. Registreer voor onze nieuwsbrief. Wij houden u op de hoogte over onze nieuwe producten:

DE HYBRIDE

Momenteel een van de meest populaire types is de hybride. Omdat dit type motor de voordelen van elektrische aandrijving combineert met de voordelen van de conventionele brandstofaandrijving. Een hybride voertuig profiteert van het bereik van een brandstofmotor, gekoppeld aan de milieuvriendelijkheid en de rijervaring van een elektromotor. Dit is niet de enige reden waarom veel ondernemers zich momenteel tot de combinatie van beide werelden wenden. In het tankpassegment is er momenteel echter nauwelijks een aanbod dat de hybride trend oppakt.

Daarom hebben wij bij FLEETCOR besloten om ons Shell Card assortiment uit te breiden met de laadkaart van Travelcard. Deze combinatie geeft onze klanten de mogelijkheid om hun hybride voertuig en hun wagenpark van brandstof en elektrische voertuigen op te laden en bij te tanken.

COMBINEER ONZE PRODUCTEN NU VOOR DE PERFECTE HYBRIDE OPLOSSING!

Heeft u nog geen Travelcard laadkaart?