Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen:
België

CO2 compenseren via de tankkaart van FLEETCOR Belgium BV

In samenwerking met GreenPrint presenteert FLEETCOR het “Clean Advantage Programma”.

Dit programma berekent de CO2-uitstoot van uw wagenpark en compenseert tot 100% van uw uitstoot door middel van het investeren in projecten die CO2 uit de atmosfeer halen.

 

Om deze milieubesparende tool te gebruiken hoeft u enkel de FLEETCOR tankkaart te gebruiken. Vanaf 1 juli 2017 gaat het Clean Advantage Programma van start en heeft u de mogelijkheid bij te dragen aan een schoner milieu. De bijdrage wordt geïnvesteerd in gecertificeerde klimaatbeschermingsprojecten die de CO2-uitstoot in de atmosfeer compenseren of verwijderen.

 

Als lid van het Clean Advantage Programma heeft u recht om het logo, de beschrijving van het programma en de reclame materialen te gebruiken op uw website en uw voertuigen. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.cleanadvantage.eu/nl/zo-werkt-het/. Indien u dat wenst, kunt u via deze website jaarlijks een e-certificaat opvragen waarin staat hoeveel ton CO2 u heeft gecompenseerd.

 

Momenteel investeert het Clean Advantage Programma in vele projecten die niet alleen de CO2-uitstoot compenseren maar ook leefgebieden voor wilde dieren creëert, stortplaatsen schoonmaakt en meewerkt aan het ontwikkelen van lokale parken en recreatiegebieden. Elke nieuwe boom die wordt geplant verwijderd tot 250 kilo CO2 in zijn totale levensduur.

 

Door mee te doen profiteert u van:

 

• Een milieubewuste houding

• Een betere reputatie

• Een verhoging van goodwill door middel van promotie naar uw klanten toe

• Een actieve verantwoordelijkheid naar het milieu toe

 

Samen kunnen wij werken aan een beter milieu om zo een duurzamere en gezondere toekomst te verzekeren.

Mocht u nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via 02 8083071 of via klantendienst@fleetcorcards.be

 

 

Shell Recharge: haal het meeste uit laden

Voor uw tankbehoeften is er de FleetPay app. FleetPay helpt u met het vinden van tankstations in het netwerk als het afhandelen van een tankbeurt via de app.

Spaar voor korting met je Shell Card van Fleetcor

Wist je dat je met je Shell Card ook voor punten kan sparen als je tankt en laadt met Shell Go+? Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Hoe het werkt en hoe je kan beginnen met sparen lees je hieronder.! Dus hoe werkt het en hoe kan je beginnen met sparen? Je leest het hieronder.

FLEETCOR ® voltooit acquisitie en investering in Europese EV-activa

Volgens FLEETCOR toont de acquisitie inzet voor de ontwikkeling van wereldklasse EV-oplossingen voor commerciële wagenparkklanten.

Hoe komt uw wagenpark de winter door?

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en langzaam maar zeker staat de winter voor de deur

Rijdt uw bedrijf binnenkort ook elektrisch?

FLEETCOR ondersteunt de overgang van traditionele brandstoffen naar elektrische voertuigen met de beste betaaloptie – de Travelcard laadkaart!

Het maakt niet uit vanaf waar - wij blijven u steunen!

Wij blijven samenwerken. FLEETCOR is er voor u! Onze diensten zijn volledig beschikbaar en wij blijven u steunen.

CO2 compenseren via de tankkaart van FLEETCOR Belgium BV

In samenwerking met GreenPrint presenteert FLEETCOR het “Clean Advantage Programma”. Dit programma berekent de CO2-uitstoot van uw wagenpark en compenseert tot 100% van uw uitstoot door middel van het investeren in projecten die CO2 uit de atmosfeer halen.