Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen:
België

FLEETCOR ® voltooit acquisitie en investering in Europese EV-activa

Volgens FLEETCOR toont de acquisitie inzet voor de ontwikkeling van wereldklasse EV-oplossingen voor commerciële wagenparkklanten. Dit is inclusief de toegang tot EV roaming in Europa en softwareapplicaties voor bestuurders en wagenparkbeheerders.

Plugsurfing, opgericht in 2012, biedt Original Equipment Manufacturer (OEM's), laadpuntbeheerders (ook wel Charge Point Operator, CPO's) en wagenparken met EV-software en netwerkoplossingen. Plugsurfing ontwikkelde een eigen EV-laadnetwerk in Europa met meer dan 300.000 laadpunten, zo’n 80% van de markt.

De Plugsurfing-app biedt toegang tot uitgebreide tariefinformatie en versimpelt de betaling voor EV-laden. Dit is een essentieel hulpmiddel voor EV-bestuurders en direct beschikbaar als white label-oplossing voor EV OEM's voor distributie aan hun klanten.

Plugsurfing bedient ook CPO's met API. Dit zijn besturingssoftware die gebruikmaken van de cloud. CPO’s kunnen hiermee hun hardware efficiënt en effectief uitvoeren, inclusief het beheren van betalingen van opladen.

“Plugsurfing stelt ons in staat om nieuwe klantsegmenten na te streven. We kunnen CPO's nu bedienen met software om hun laadinfrastructuur te beheren en OEM’s te voorzien van een white-label EV-oplossing. We zijn verheugd dat Plugsurfing deel uitmaakt van de FLEETCOR-familie,” aldus Tom Rowlands, algemeen directeur van EV bij FLEETCOR.

In het afgelopen decennium verwerkte Plugsurfing ongeveer 20 miljoen laadsessies. Het bedrijf speelde een vooruitstrevende rol bij het consolideren en vereenvoudigen van het Europese EV-ecosysteem.

“We zijn verheugd om de elektrische toekomst in Europa een impuls te geven door onze acquisitie van FLEETCOR. Met hun distributie en middelen schalen we ons Plugsurfing-platform op. Zo kunnen we bestaande en toekomstige klanten beter van dienst zijn op de EV-reis die zich zal blijven ontwikkelen. We zijn enthousiast over de vooruitzichten die EV in de toekomst nog tegemoet gaat," aldus Tatu Kulla, chief executive officer van Plugsurfing.
 

Over Plugsurfing

 

Plugsurfing brengt het gehele oplaadecosysteem – van bestuurders, laadpuntbeheerders en autofabrikanten – samen op een platform. De meer dan een miljoen chauffeurs die op het platform zijn aangesloten, profiteren van een netwerk van meer dan 300.000 oplaadpunten in Europa, betrouwbare ervaringen via onze app en oplossingen die voor onze partners zijn ontworpen. Wij bedienen laadpuntbeheerders met een back-end cloud software voor het beheer van alles, van landspecifieke regelgeving tot het verstrekken van diverse betalingsmogelijkheden. Autofabrikanten profiteren van white label-oplossingen en diepere integraties met eigen technologie. Ga voor meer informatie naar www.plugsurfing.com

 

 

 

Shell Recharge: haal het meeste uit laden

Voor uw tankbehoeften is er de FleetPay app. FleetPay helpt u met het vinden van tankstations in het netwerk als het afhandelen van een tankbeurt via de app.

Spaar voor korting met je Shell Card van Fleetcor

Wist je dat je met je Shell Card ook voor punten kan sparen als je tankt en laadt met Shell Go+? Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Hoe het werkt en hoe je kan beginnen met sparen lees je hieronder.! Dus hoe werkt het en hoe kan je beginnen met sparen? Je leest het hieronder.

FLEETCOR ® voltooit acquisitie en investering in Europese EV-activa

Volgens FLEETCOR toont de acquisitie inzet voor de ontwikkeling van wereldklasse EV-oplossingen voor commerciële wagenparkklanten.

Hoe komt uw wagenpark de winter door?

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en langzaam maar zeker staat de winter voor de deur

Rijdt uw bedrijf binnenkort ook elektrisch?

FLEETCOR ondersteunt de overgang van traditionele brandstoffen naar elektrische voertuigen met de beste betaaloptie – de Travelcard laadkaart!

Het maakt niet uit vanaf waar - wij blijven u steunen!

Wij blijven samenwerken. FLEETCOR is er voor u! Onze diensten zijn volledig beschikbaar en wij blijven u steunen.

CO2 compenseren via de tankkaart van FLEETCOR Belgium BV

In samenwerking met GreenPrint presenteert FLEETCOR het “Clean Advantage Programma”. Dit programma berekent de CO2-uitstoot van uw wagenpark en compenseert tot 100% van uw uitstoot door middel van het investeren in projecten die CO2 uit de atmosfeer halen.