Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen:
België

Het maakt niet uit vanaf waar - wij blijven u steunen!

Wij blijven samenwerken. FLEETCOR is er voor u!

Onze diensten zijn volledig beschikbaar en wij blijven u steunen.

 

De huidige crisissituatie eist van ons allemaal het maximale.

Nooit was het belangrijker dan nu om samenhang en uithoudingsvermogen te tonen. Daarom is het onze ambitie om op de best mogelijke manier u te blijven steunen - onze diensten zijn volledig beschikbaar.

 

Samen staan wij voor de COVID-19 pandemie, die een grote impact heeft op al onze gezinnen, onze zakelijke activiteiten en onze manier van leven.

Wij bij FLEETCOR hebben ook enkele voorzorgsmaatregelen genomen om onze werknemers en hun omgeving te beschermen. Onze afdelingen werken zoveel mogelijk thuis.

Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat wij er voor u kunnen en zullen blijven, ook als wij onze steun op andere manieren moeten leveren.

 

  • Klantendienst:

Het Klantendienst-team blijft beschikbaar voor al uw vragen via +32 280 83071 of via klantendienst@fleetcorcards.be.

 

  • Online Selfserve portaal:

Het online Selfserve portaal is beschikbaar voor alle klanten. Hier heeft u altijd en overal toegang tot uw kaart-beheer, facturen en transacties. Klik hier om in te loggen.

 

  • Shell Card diensten:

De Shell Card diensten is zoals gewoonlijk beschikbaar.

Mochten er belemmeringen ontstaan dan informeren wij u uiteraard zo spoedig mogelijk.

 

  • Diensten voor nieuwe klanten:

Ook het team verantwoordelijk voor nieuwe klanten is beschikbaar voor al uw vragen via +32 236 48965 of via contact@fleetcorcards.be.

 

Wij zullen de aanbevelingen van de overheid en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) blijven volgen.

Mocht dit voor u en ons tot veranderingen leiden, dan houden wij u op de hoogte via de nieuws-sectie op onze website. Zeker in de huidige situatie is het voor ons erg belangrijk om transparant te zijn en u direct te informeren over mogelijke wijzigingen en maatregelen.

 

LAAT ONS SAMEN DEZE CRISUS OVERWINNEN!

 

FLEETCOR

 

Shell Recharge: haal het meeste uit laden

Voor uw tankbehoeften is er de FleetPay app. FleetPay helpt u met het vinden van tankstations in het netwerk als het afhandelen van een tankbeurt via de app.

Spaar voor korting met je Shell Card van Fleetcor

Wist je dat je met je Shell Card ook voor punten kan sparen als je tankt en laadt met Shell Go+? Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Hoe het werkt en hoe je kan beginnen met sparen lees je hieronder.! Dus hoe werkt het en hoe kan je beginnen met sparen? Je leest het hieronder.

FLEETCOR ® voltooit acquisitie en investering in Europese EV-activa

Volgens FLEETCOR toont de acquisitie inzet voor de ontwikkeling van wereldklasse EV-oplossingen voor commerciële wagenparkklanten.

Hoe komt uw wagenpark de winter door?

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en langzaam maar zeker staat de winter voor de deur

Rijdt uw bedrijf binnenkort ook elektrisch?

FLEETCOR ondersteunt de overgang van traditionele brandstoffen naar elektrische voertuigen met de beste betaaloptie – de Travelcard laadkaart!

Het maakt niet uit vanaf waar - wij blijven u steunen!

Wij blijven samenwerken. FLEETCOR is er voor u! Onze diensten zijn volledig beschikbaar en wij blijven u steunen.

CO2 compenseren via de tankkaart van FLEETCOR Belgium BV

In samenwerking met GreenPrint presenteert FLEETCOR het “Clean Advantage Programma”. Dit programma berekent de CO2-uitstoot van uw wagenpark en compenseert tot 100% van uw uitstoot door middel van het investeren in projecten die CO2 uit de atmosfeer halen.